Til fremsidenTil fremsiden
Nyheter
Menigheten
Program
Toppen Catering
Vitnesbyrd


Dagens Bibelvers
Månedens Andakt
Program
Historien om den som ikke gir opp.

Alltid er det noen som kommer i din veg og som har noe negativt å si om det som du driver på med og som vil prøve å få deg bort ifra det.Her skal du få lese en historie om en frosk som ikke gav opp og hvordan han lyktes.

Svein Johnsen kommer tilbake!

Vi vil herved ønske deg velkommen til en inspirerende møte serie med Svein Johnsen og Geir Korneliussen fra tirsdag 04. nov til mandag 10. nov. 2008.

Hva synes du om den nye nettsiden?

Bli en av de første til å kommentere hva du synes om den nye nettsiden.
klikk deg inn på gjestebok på menyen til venstre, og kommenter hva du synes!

Nettsiden under omlegging!

Nettsiden er under fornyelse, og i dagene fremmover vil det komme en del forandringer på siden. Vi vil også få et nytt domenenavn. Så det er bare å følge med!

Nytt medlem i Familiekirka!

Grete Krokå Celius ble søndag en del av Familiekirka. Grete ble frelst i vår, og har siden vært aktiv på møtene. Vi ønsker Grete velkommen i familien og gleder oss til og stå sammen med henne i arbeidet i tiden fremmover!

Barnevelsignelse i Familiekirka

På søndag formiddags møte hadde vi barnevelsignelse av Lill Sofie Iversen. Foreldre er Ellen og Thormod Iversen. Det ble en fin markering av menighetens nye verdensborger!

Familiekirka endelig et faktum.

Endelig var helgen kommet. Vi skulle endre navn fra Vesterålen Bibelsenter til Familiekirka. Og for en helg! Fyrverkeriet startet med Linda Haukland fredag kveld og ble avsluttet søndag kveld med Annie Schaug. I alle møtene var det et sterkt Gudsnærver, der flere ble sterkt møtt av Gud! Selve markeringen av navneendringen var lørdag kveld. Der Frode Hansen hadde invielsen.

Familiekirka

Nå nærmer restarthelgen seg med stormskritt. 5 - 7 september endrer menigheten navn, og dette markeres med en restarthelg hos oss. Med oss denne helgen har vi Annie Schaug, Linda Haukland og Frode Hansen. Alle som har lyst til å være sammens med oss er hjertelig velkommen.

Intimkonsert med Arvid Pettersen


Vi er så heldige å få besøk av Arvid Pettersen søndag 20. juli kl 20.00. Arvid er kjent i de kristne miljøene i hele Norge. Han har en fantastisk stemme, og har skrevet en rekke av lovsangene som synges i Norge idag.
Etter konserten kommer vi til og ha felles kvelds.
Konserten er Gratis.
Vi oppforder deg sterkt til og ta turen innom Familiekirka denne kvelden.
Alle er varmt velkommen!

Restarthelg 5 - 7 september!


Vesterålen Bibelsenter = Familiekirka
Vi endrer navn, og inviterer derfor deg til en
Restarthelg
5 – 7. September
Talere er Frode Hansen, Linda Haukland og Annie Schaug.
Møtene finner sted i våre lokaler på Myre.
Kafé åpen etter møtene (mulighet for å kjøpe middag)
For mer informasjon 47804542 Arr: Familiekirka
Side: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36 
Familiekirka | Storgaten 32 | Box 182 | 8439 Myre | Telefon: 47 80 45 42
familiekirka@live.no | www.familiekirkamyre.no | Banknr: 1503 36 41564
Admin
logg inn