Til fremsidenTil fremsiden
Nyheter
Menigheten
Program
Toppen Catering
Vitnesbyrd


Dagens Bibelvers
Månedens Andakt
Program
En Gudssentrert sommer!

Det er sommer ute, solen skinner(forhåpentligvis) og det er ferie.Vi koser oss, og har gode dager.Men det er en ting som er veldig viktig å huske på: Man må aldri ta ferie fra Gud. Bruk denne sommeren til og bli bedre kjent med han som har skapt alt det vakre rundt deg.
les mer

Svein Magne Pedersen til Familiekirka!

Vi er så heldige at vi får besøk av Svein Magne Pedersen i Familiekirka. Svein Magne er en av de mest kjente og profilerte evangelistene i Norge. Overalt hvor han reiser blir det folk frelst og helbredet.
Nå har du mulighet til å komme på møtene!! - Og det beste av alt - Det er GRATIS!!!!!

Møteoversikt:
Lørdag 26. september kl. 18.00
Søndag 27. september kl. 17.00

Alle er velkommen!

Inspirerende pinsestevne i Familiekirka
I pinsehelga hadde menigheten et spennende besøk fra Hammerfest. Birger Wroldsen og et team fra Arctic Kirka var med oss i fire møter og delte sterke vitnesbyrd, sang og flott forkynnelse.

Sangkveld i Familiekirka

Søndag 7. juni kl 18.00 er det klart for en ny sangkveld i Familiekirka. Med oss denne kvelden har vi Mannsgruppa i menigheten og Britt Moen Møllersen. Etter møte blir det salg av kaffe og kaker, samt åresalg. Alle er varmt velkommen!

Endring i lederskapet.

På årsmøtet nå i mai vedtok menigheten enstemmig og utvide lederskapet fra fire til fem personer. Lederskapet består nå av Arne Nymoen, Oddrun Nymoen, Thormod Iversen, Anita Bakken og Solveig Brun.

Nye medemmer

Det er gledelig for Familiekirka at stadig flere ønsker å bli endel av vår familie. Vi har gleden av å ønske to nye medlemmer velkommen på sangkvelden 19.mai.

Sangkveld i Familiekirka

Familiekirka inviterer til Sangkveld tirsdag 19.mai kl 19.00 i våre lokaler på Myre.
Vi får besøk av Britt Moen Møllersen fra Frelsesarmeen i Bodø.
Britt er en engasjert dame, som brenner for å dele ut sitt enkle budskap om Jesus, gjennom mye sang og personlig vitnesbyrd.
I tillegg til Britt vil mannsgruppen i menigheten også delta med sang. Etter møte blir det salg av kaffe og kaker og Åresalg i kafeen.

Et nytt og spennende bekjentskap


Sist fredag hadde menigheten besøk av to damer, opprinnelig fra USA. De hadde et kraftfullt budskap å dele med oss.

Kjempehelg på Offersøy
Siste helga i april var Familiekirka på tur til Offersøy feriesenter. Tll tross for litt hustrig vær, ble det ellers vellykket på alle måter.

Guds øye hviler på oss

En misjonær var en gang var ute på tjenestetur i India. Han kjørte motorsykkel, og sønnen var med. Da de skulle reise hjemover etter besøket på en utpost, var det blitt stummende mørkt. Sønnen nektet å sette seg på motorsykkelen fordi han ikke kunne se veien på grunn av mørket. Faren startet sykkelen, tente på sykkelens lys, og veien ble opplyst noen meter fremover, men ikke langt nok for den lille gutten.
Side: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36 
Familiekirka | Storgaten 32 | Box 182 | 8439 Myre | Telefon: 47 80 45 42
familiekirka@live.no | www.familiekirkamyre.no | Banknr: 1503 36 41564
Admin
logg inn