Til fremsidenTil fremsiden
Nyheter
Menigheten
Program
Toppen Catering
Vitnesbyrd


Dagens Bibelvers
Månedens Andakt
Program
En annerledes søndag

På søndag er det farsdag, og i Familiekirka feirer vi dette, ved å ha et litt andreledes møte! Det blir ingen andakt denne dagen, derimot vil vi få høre hverdagshistorier fra mennesker som har møtt Jesus på forskjellige måter. Det blir bønn for syke. Etter møte blir det sosialt samvær, med kaffe og litt og bite i.

Herrenes aften i Familiekirka

Lørdag 31. oktober hadde damene i menigheten invitert alle menn(og damer) til Herrenes aften i Familiekirka. Kvelden bød på mye god mat og variert og god underholdning. Høydepunktet kom kanskje når noen av damene fremførte en selvøvd lovsangsdans med stor innlevelse. Navnet på den nyoppstartede gruppen var visstnok "Anita and the Girls".

Birger Wroldsen med team kommer 12-15. november.

Da vi for noen få dager siden fikk vite at Annie Scahug var blitt syk og ikke kunne komme, ble vi veldig usikker på hva vi skulle gjøre. Men heldigvis har Gud alltid en plan. Slik var det også denne gangen.

En spennende møtehelg. . .

Egentlig skulle Annie Schaug komme til oss 13 - 15. november, men hun er desverre blitt syk. Men fortvil ikke, det blir møtehelg!!!
Lederteamet jobber nå med å finne en erstatter, som er fullt på høyde med Annie. Så du har bare med å vente i spenning og glede deg til en spennende møtehelg! (ps: Annie kommer til Familiekirka i Januar)

Annie Schaug kommer

Helgen 13 - 15. november kommer vår alles kjære Annie til Myre :-)
Annie kan nesten regnes som endel av Familiekirka, og vi gleder oss mye til å få besøk av henne.
Det blir møte fredag og søndag, samt bønn og lovsangsmøte på lørdag.

Nye medlemmer i Familiekirka


Den siste tiden har menigheten hatt gleden av å ønske tre nye medlemmer velkommen inn.

Mange frelst og helbredet i helgens møter


Over 20 personer tok imot Jesus og mange ble helbredet under Svein-Magne Pedersens besøk sist helg. Folk kom tilreisende fra fjern og nær.

Vitnesbyrd - Ny side

Vi prøver stadig å oppdatere og fornye oss. I lengre tid har flere etterspurt enkle vitnesbyrd på sidene våre. Dette har vi nå tatt til etteretning, og har derfor laget en egen link til vitnesbyrd i menyen til venstre.

Torsdagsklubben i Familiekirka

Vi starter opp med tordagsklubb i Familiekirka. Opplegget vil i stor grad være likt det vi kjørte på søndagsskolen før sommeren. Torsdagsklubben er åpen for alle barn fra 4 år og oppover! Klubben vil kjøres annenhver torsdag(oddetallsuker) kl 17.30 - 18.30. Alle barn er varmt velkommen!

Snart kommer Svein Magne. .

Familiekirka på Myre har helga 26. – 27. september gleden av å invitere til møter med helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen.

Pedersen skulle være kjent for en stor del av Norges befolkning. Han har vært gjest i flere TV-programmer, deriblant Dokument2, Holmgang og Tabloid.
Side: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36 
Familiekirka | Storgaten 32 | Box 182 | 8439 Myre | Telefon: 47 80 45 42
familiekirka@live.no | www.familiekirkamyre.no | Banknr: 1503 36 41564
Admin
logg inn