Til fremsidenTil fremsiden
Nyheter
Menigheten
Program
Toppen Catering
Vitnesbyrd


Dagens Bibelvers
Månedens Andakt
Program
Birger Wroldsen med team kommer 12-15. november.

Da vi for noen få dager siden fikk vite at Annie Scahug var blitt syk og ikke kunne komme, ble vi veldig usikker på hva vi skulle gjøre. Men heldigvis har Gud alltid en plan. Slik var det også denne gangen.

En spennende møtehelg. . .

Egentlig skulle Annie Schaug komme til oss 13 - 15. november, men hun er desverre blitt syk. Men fortvil ikke, det blir møtehelg!!!
Lederteamet jobber nå med å finne en erstatter, som er fullt på høyde med Annie. Så du har bare med å vente i spenning og glede deg til en spennende møtehelg! (ps: Annie kommer til Familiekirka i Januar)

Annie Schaug kommer

Helgen 13 - 15. november kommer vår alles kjære Annie til Myre :-)
Annie kan nesten regnes som endel av Familiekirka, og vi gleder oss mye til å få besøk av henne.
Det blir møte fredag og søndag, samt bønn og lovsangsmøte på lørdag.

Nye medlemmer i Familiekirka


Den siste tiden har menigheten hatt gleden av å ønske tre nye medlemmer velkommen inn.

Mange frelst og helbredet i helgens møter


Over 20 personer tok imot Jesus og mange ble helbredet under Svein-Magne Pedersens besøk sist helg. Folk kom tilreisende fra fjern og nær.

Vitnesbyrd - Ny side

Vi prøver stadig å oppdatere og fornye oss. I lengre tid har flere etterspurt enkle vitnesbyrd på sidene våre. Dette har vi nå tatt til etteretning, og har derfor laget en egen link til vitnesbyrd i menyen til venstre.

Torsdagsklubben i Familiekirka

Vi starter opp med tordagsklubb i Familiekirka. Opplegget vil i stor grad være likt det vi kjørte på søndagsskolen før sommeren. Torsdagsklubben er åpen for alle barn fra 4 år og oppover! Klubben vil kjøres annenhver torsdag(oddetallsuker) kl 17.30 - 18.30. Alle barn er varmt velkommen!

Snart kommer Svein Magne. .

Familiekirka på Myre har helga 26. – 27. september gleden av å invitere til møter med helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen.

Pedersen skulle være kjent for en stor del av Norges befolkning. Han har vært gjest i flere TV-programmer, deriblant Dokument2, Holmgang og Tabloid.

En ny sesong er i gang

Søndag kveld ble høstsesongen sparket i gang med første møte etter ferien. Det var et gledelig godt oppmøte.
les mer

En spennende høst!

Jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til høsten som venter oss. Inni meg kjenner jeg stor forventning til hva Gud skal gjøre. Etter en fantastisk vår i menigheten hvor Gud manifisterte sitt nærvær på mange måter, har troen og forventningene til alle i menigheten vokst, og vi ser frem til hva Gud har for oss i tiden fremmover.
(les mer)
Side: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36 
Familiekirka | Storgaten 32 | Box 182 | 8439 Myre | Telefon: 47 80 45 42
familiekirka@live.no | www.familiekirkamyre.no | Banknr: 1503 36 41564
Admin
logg inn